10 Ιουνίου 2012

Νεαρός Base jumper σκοτώθηκε στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Σύμφωνα με άρθρο τοπικής εφημερίδας της Ζακύνθου, οι πληροφορίες που έχουμε για το πρόσφατο ατύχημα του 32χρονου Άγγλου base jumper είναι ότι την παρασκευή πραγματοποίησε άλμα στο Ναυάγιο, κατά τη διάρκεια του οποίου το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε κανονικά και τον οδήγησε να πιαστεί στα βράχια, πάνω από την παραλία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο νεαρός Άγγλος ήταν για 2 και πλέον ώρες κρεμασμένος στα βράχια, με το αλεξίπτωτο σκαλωμένο.

Ενώ στο σημείο είχε καταφθάσει ΄δυναμη της πυροσβεστικής, δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει και να τον βοηθήσει λόγω της μορφολογίας της παραλίας. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν να αποκολληθεί το αλεξίπτωτο και να πέσει από μεγάλο ύψος στην παραλία.
Ο θάνατος του διαπιστώθηκε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Επίσης στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η σύζυγος του Άγγλου base jumper, με νευρικό σοκ, η οποία να σημειωθεί οτι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη 7 μηνών και κινδυνεύει να χάσει το παιδί.
Αναλυτικές πληροφορίες θα δημοσιεύσει η εφημερίδα την Δευτέρα 11/06.

Με στεναχώρια για το γεγονός και πραγματικά πόνο στην καρδιά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο Αντίο στον ίδιο και δύναμη στη σύζυγό του γιατί έχει ανάγκη τον ερχομό στη ζωή του παιδιού του ζευγαριού.

Πηγή: Ημέρα τση Ζάκυνθος
Περισσότερες πληροφορίες για το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.